Κουπόνι Δώρου FAQ

Εξαγοράζοντας Κουπόνια Δώρου

Εάν λάβετε Δωροεπιταγές με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα περιέχει τις λεπτομέρειες εκείνου που σας έστειλε τις Δωροεπιταγές, μαζί ενδεχομένως με ένα σύντομο μήνυμα. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο περιέχει επίσης το Κωδικός Κουπονιού. Είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να εκτυπωθεί αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τη μελλοντική αναφορά. Μπορείτε τώρα να εξαγοράσετε τις Δωροεπιταγές με δύο τρόπους.

1. Πατώντας πάνω στο link/σύνδεση που περιλαμβάνεται μέσα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο γι αυτόν τον σαφή σκοπό. Αυτό θα σας μεταφέρει στην σελίδα εξαγοράς για Δωροεπιταγές. Θα κληθείτε έπειτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, προτού να επικυρωθούν οι ?Δωροεπιταγές και τοποθετημθούν στο λογαρασμός σας Δωροεπιταγές, ο οποίος αναμένει να τον ξοδέψετε σε οτιδήποτε θέλετε.

2. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχων, στην ίδια σελίδα ότι επιλέγετε μια μέθοδο πληρωμής θα υπάρξει ένα παράθυρο για να εισαγάγετε ένα Κωδικός Κουπονιού .Εισάγετε τον Κωδικός Κουπονιού δώ, και πατήστε στο κουμπί εξαγοράς/Redeem. Ο κωδικός θα επικυρωθεί και το ποσό θα προστεθεί στον λογαριασμό σας Κουπόνι Δώρου Μπορείτε έπειτα να χρησιμοποιήσετε το ποσό για να αγοράσετε οποιοδήποτε στοιχείο από το κατάστημά μας.
Πίσω

Παρακαλούμε εισάγετε τον δικό σας κωδικό εξαγοράς με Κουπόνι Δώρου :
q
q
Η διεύθυνση IP σας είναι: 34.204.187.106
Copyright © 2020 Home. Powered by A.T. ONE Όλες οι τιμές που αναγράφονται περιέχουν Φ.Π.Α 23%
Bannerwide1